De Boerderijwinkel

Boeren supertuin De kleine Kievit
De producten die op onze akkers groeien verkopen wij vanuit de moestuin. Verse seizoensgroentes, allerlei kruiden en rijp fruit. Een deel wordt geplukt door de boerin en staat al voor je klaar, maar je kunt ook zelf aan de slag met een oogstmand. Al je gezonde en eerlijke boodschappen gewoon lekker van dichtbij.

De moestuinwinkel van 2018 is op dit moment gesloten. We gaan de winter in. Mocht je de boerderij willen bezoeken, kom langs of stuur een mailtje zodat er zeker iemand aanwezig is.

Voor scharrelvlees van het Brabantse Wal bosvarken en het Brabantse wal Rund kun je het gehele jaar inschrijven. Deze zijn niet los verkrijgbaar op de boerderij.
Schrijf je in voor een lekker en natuurlijk stukje vlees van het Brabantse Wal bosvarken. Je kiest voor 2 kilo, 5 kilo of 8 kilo eventueel aangevuld met een gratis stuk zult, bloedworst of leverworst. Alles op de dag zelf verwerkt door Kwaliteitsslager Ron Tak. Zodra er voldoende inschrijvingen zijn, zien we je graag in de boerderijwinkel om het vlees op te halen.
Het vlees van het Brabantse Wal Rund is ook te bestellen. De keuze bestaat uit 8 kilo of 15 kilo. Klik door voor meer informatie.