Activiteiten

Beleef het buitenleven
Een lokaal varken aan het spit. Een kookworkshop met groentes van de eigen akker. Een gezellige picknick in de wei. In alle activiteiten die we organiseren willen we je graag laten zien (en laten proeven) waar je eten vandaan komt en hoe het wordt verbouwd. We zitten vol met nog meer ideeën voor leuke evenementen en uitjes. Bijvoorbeeld een zaaifeest, markt of oogstfeest.

Vergaderen in de stadsboerderij
Vergaderen op het boerenerf? Dan heb je nog wat geduld nodig. In 2021 is het niet mogelijk ruimte te huren. Alle activiteiten binnen schuiven we door naar 2022. Hopelijk zijn er dan genoeg mogelijkheden om van onze boerderij te genieten!

Bootcamp
Wil je genieten van de mooie rustgevende omgeving, terwijl je jezelf uitdaagt? Elke woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur geeft Cindy Bootcamples op de boerderij. Iedereen is welkom, jong en oud, getraind of ongetraind. Op je eigen tempo leer je je lichaam in beweging te brengen. Pak je ook een les mee? Kijk voor meer informatie op haar website: www.rebootbergenopzoom.com en volg Facebook of Instagram.

Gezocht: hulpboeren
Werk zat hier op de boerderij. We kunnen altijd wel ‘hulpboeren’ gebruiken die het leuk vinden om de tuin te onderhouden, de dieren te verzorgen of mee te klussen. Wil jij meehelpen om samen met ons een succes te maken van de stadsboerderij? Stuur een mailtje, pak de telefoon of stap een keer het erf op voor een praatje (geen grote boze hond hier op de oprit). Je bent van harte welkom!