Activiteiten

Beleef het buitenleven
Een lokaal varken aan het spit. Een kookworkshop met groentes van de eigen akker. Een gezellige picknick in de wei. In alle activiteiten die we organiseren willen we je graag laten zien (en laten proeven) waar je eten vandaan komt en hoe het wordt verbouwd. We zitten vol met nog meer ideeën voor leuke evenementen en uitjes. Bijvoorbeeld een zaaifeest, markt of oogstfeest.

Vergaderen of een event in de stadsboerderij
Afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest met het renoveren van de oude koeienstal, er is een comfortabele ruimte gecreëerd met behoud van de authentieke stal. Hier zijn wij hartstikke trots op, wij ontvangen jullie dan ook graag in één van de zalen. 

Een vergadering, workshop of trainingsdag organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij beschikken over een goed werkende wifi-verbinding, een presentatie scherm en de ligging van de boerderij maakt het mogelijk om tussendoor een rondje door de mooie bossen te maken. 
Een dag organiseren inclusief lunch of diner? Geen probleem, de mogelijkheden zijn eindeloos, graag kom ik in contact om deze te bespreken en er een geslaagde dag van te maken. 
Ander soort events zijn ook bespreekbaar. 

Laat een berichtje achter via het contactformulier op deze website of stuur een mailtje naar info@dekleinekievit.nl 

Bootcamp
Wil je genieten van de mooie rustgevende omgeving, terwijl je jezelf uitdaagt? Elke woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur geef ik bootcamptraining op de boerderij. Iedereen is welkom, jong en oud, getraind of ongetraind. Op je eigen tempo leer je je lichaam in beweging te brengen. Pak je ook een les mee? Kijk voor meer informatie op de website: www.rebootbergenopzoom.com of één van de socials Facebook of Instagram.