Activiteiten

Beleef het buitenleven
Een lokaal varken aan het spit. Een kookworkshop met groentes van de eigen akker. Een gezellige picknick in de wei. In alle activiteiten die we organiseren willen we je graag laten zien (en laten proeven) waar je eten vandaan komt en hoe het wordt verbouwd. We zitten vol met nog meer ideeën voor leuke evenementen en uitjes. Bijvoorbeeld een zaaifeest, een markt of een excursie naar een collega-boer in de buurt. Houd onze activiteitenkalender en de Facebook-pagina daarom goed in de gaten.

Vergaderen in de stadsboerderij
Vergaderen op het boerenerf? Je kunt bij ons een ruimte afhuren voor allerlei soorten bijeenkomsten. Schuif samen aan in de oude koeienstal of buiten op de binnenplaats. En uiteraard kun je tussen de bedrijven door genieten van lekkere lokale bites of een gezonde lunch. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Gezocht: hulpboeren
Werk zat hier op de boerderij. We kunnen altijd wel ‘hulpboeren’ gebruiken die het leuk vinden om de tuin te onderhouden, de dieren te verzorgen of mee te klussen. Wil jij meehelpen om samen met ons een succes te maken van de stadsboerderij? Stuur een mailtje, pak de telefoon of stap een keer het erf op voor een praatje (geen grote boze hond hier op de oprit). Je bent van harte welkom!