Over De kleine Kievit

De kleine Kievit: eerlijk, lekker en gezond

Kersverse groentes direct van het land. Fruit dat net van de boom komt. Een eerlijk stukje vlees. Op de stadsboerderij verbouwen we gezonde, eerlijke producten en laten we je zien hoe ze groeien en bloeien. Dat is niet alleen ontzettend lekker en leuk, het zorgt er ook voor dat je gezonder en bewuster gaat eten. Want hoe meer je weet over je voedsel, hoe bewuster je een keuze kunt maken. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan een gezondere wereld om ons heen. We verbouwen onze groente en fruit daarom ook op een natuurlijke manier, dus zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. De natuur kan bij ons rustig haar werk doen.

Naast de stadsboerderij activiteiten zijn wij afgelopen jaar druk bezig geweest met het renoveren van de oude koeienstal. Om hier een mooie en comfortabele ruimte te creëren voor de samenkomst van verschillende gezelschappen. De ruimte is uitermate geschikt voor vergaderingen, met een goede wifi-verbinding en het gebruik van een presentatie scherm, ook het compleet verzorgen van de lunch behoort tot de mogelijkheden. De ideale ligging van de boerderij, aan de rand van het bos, creëert de gelegenheid om tussendoor snel een frisse neus te halen.
Naast vergaderingen is het ook mogelijk de ruimte te boeken voor andere soort events, voor meer informatie en mogelijkheden neem contact op via de mail of telefoon.